De oude acceptgiro’s zijn binnenkort verleden tijd, als het aan Billink ligt, tenminste. Deze relatief nieuwe betaalmethode noemt zichzelf de moderne opvolger van de acceptgiro. Onder het motto, ‘Eerst zien, dat betalen’ probeert Billink consumenten meer zekerheid en gemak te bieden bij het online shoppen.

Eerst kijken, deels kopen

Billink maakt het voor jou mogelijk om allerlei producten te bestellen, om vervolgens alleen de producten die je echt wil te houden en de rest terug te sturen. Door te laten weten van welke bestelde producten je wel en niet gecharmeerd bent, maakt Billink een factuur op en deze zul je dan binnen 14 dagen moeten betalen.

Zo hoef je dus niet meer te wachten op retourgeld en weet je zeker dat de webshop waar je bestelt betrouwbaar is. Ook weet je meteen of het product dat geleverd wordt wel de juiste variant is. Bovendien is het erg gemakkelijk als je pas over een aantal dagen je loon krijgt, maar toch alvast een redelijk grote aankoop wil doen. Kies dan de producten waar je nog tussen twijfelt en betaal alleen voor het product waar je keuze uiteindelijk op gevallen is.

Billink voor webwinkels

Ook voor winkels is Billink interessant. Niet alleen omdat klanten het prettig vinden pas te betalen wanneer ze de producten ontvangen hebben, maar ook omdat Billink een absolute totaaloplossing is. Het risico op wanbetaling wordt minimaal en er komen geen extra administratieve kosten bij. Billink zorgt overal voor, van acceptatie tot facturatie. Daarnaast is het makkelijk te incorporeren in de webshop en zijn er lage extra kosten. Het is dan ook niet voor niets dat webwinkels die gebruik gaan maken van Billink vaak een omzetstijging zien van 10-25%.