Goede werkschoenen staan aan de basis van optimale prestaties op de werkvloer. Werkschoenen moeten prettig zitten, de voet voldoende beschermen en het liefst zo lang mogelijk meegaan. Werkschoenen zijn er in hoge en lage modellen, met of zonder stalen neus. Er zijn schoenen speciaal voor in de zorg- of foodindustrie en laarzen voor een hovenier.

Veilige werkschoenen

In de bouw, de logistiek en de industrie zijn comfortabele en veilige werkschoenen onmisbaar. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld lasschoenen, klompen of veiligheidsschoenen en -laarzen. Werkschoenen moeten niet alleen lekker zitten, ze moeten vooral voldoende veiligheid bieden. Daarnaast is het belangrijk dat de schoenen aan bepaalde wettelijke eisen voldoen.

emma werkschoenen

EMMA Werkschoenen

EMMA Safety Footwear heeft 85 jaar ervaring in de veiligheidsschoenen branche. Die ervaring combineert het bedrijf met toegepaste productinnovaties en hedendaagse trends. Als marktleider in de Benelux produceert dit merk geavanceerde werkschoenen en -laarzen voor maar liefst negen verschillende sectoren. Tot de productrange behoren ook een chique businessline en orthopedische veiligheidsschoenen voor werknemers die daartoe verplicht zijn.

De zogenaamde pasbus van EMMA is één van de services die zij aanbieden. Met deze bus maakt EMMA een goede beurt bij elke klant. Op locatie komen ze met de juiste schoen en de perfecte pasvorm om het gehele personeelsbestand te voorzien van de juiste schoen. Het assortiment van EMMA is groot en divers; van basisveiligheidsschoenen tot volledig gecertificeerde orthopedisch aangepaste modellen.